Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Movie QUIZ Android App


Ύστερα από μια μικρή οδύσσεια καθώς αρχικά η εφαρμογή είχε ως κεντρικό στοιχείο τα screenshots από διάφορες ταινίες, πράγμα παράνομο, το Movie Quiz είναι διαθέσιμο πλέον στον Google Play. 

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ.

Πλέον υπάρχει και ο ιστότοπος moviequiz.gr στον οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες καθώς και την ίδια την εφαρμογή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα δοκιμής της εφαρμογής με τον περιορισμό ότι λειτουργεί μόνο στον Google Chrome.

Φυσικά τα σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή:
- Το παιχνίδι αποτελείται από κατηγορίες: το "Marathon" και το "Time Trial".

- Marathon: Ο παίκτης έχει τρεις ζωές και ο χρόνος κάθε ερώτησης είναι 15 δευτερόλεπτα. Μετά από κάθε 10 σωστές απαντήσεις ο χρόνος ελαττώνεται κατά 1 δευτερόλεπτο μέχρι να μειωθεί τελικά στα 10 δευτερόλεπτα (δηλαδή να φτάσει τις 50 σωστές απαντήσεις). Οι σωστές απαντήσεις δε χρειάζεται να είναι συνεχόμενες, ενώ κάθε φορά που ο παίκτης κάνει λάθος χάνει μία ζωή.

- Time Trial: Ο παίκτης πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί μέσα σε 2 λεπτά. Δεν υπάρχει όριο λανθασμένων απαντήσεων.

- Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα σκορ που έχει πετύχει στο παιχνίδι και για τις δύο κατηγορίες πατώντας το κουμπί "Score". Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να δει σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκεται σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες του κουίζ πατώντας το κουμπί "Online Score". Εκεί θα πρέπει απλά να κάνει μια απλή εγγραφή. Το σκορ του χρήστη που μπαίνει στην κατάταξη είναι αυτό της κατηγορίας "Marathon".

- Στο βασικό μενού του παιχνιδιού εκτός από τα κουμπιά "Marathon", "Time Trial" και "Score" υπάρχει και το κουμπί που ελέγχει τον ήχο. Οι ήχοι του παιχνιδιού ακούγονται στις περιπτώσεις σωστής ή λανθασμένης απάντησης, καθώς και όταν τελειώσει ο χρόνος μίας ερώτησης.

- Στην περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα ή το ασύρματο δίκτυο η εφαρμογή θα σας εμφανίζει διαφημίσεις.

2 σχόλια: