Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το "12 Πίθηκοι" γίνεται σειρά


Μετά το πολύ καλό "Fargo" των αδελφών Coen που φέτος είδαμε την πρώτη του σεζόν (θα δούμε και δεύτερη), έρχεται άλλη μία σειρά που συνδέεται με μια ιδιαίτερη ταινία. Η σειρά αυτή δεν είναι άλλη από το "12 Πίθηκοι" ("12 Monkeys"). Οι παραγωγοί της σειράς λένε ότι είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Terry Gilliam που βγήκε το 1995. Από την άλλη ο ίδιος ο Gilliam έχει διαφορετική άποψη περι αυτού, καθώς είχε δηλώσει πως δεν ειδοποιήθηκε ποτέ και ότι το να γίνει το "12 πίθηκοι" σειρά είναι μια χαζή ιδέα. Παρόλα αυτά η πρώτη σεζόν της σειράς θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου 2015.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο τρέιλερ της σειράς.





Βλέποντας τα τρέιλερ πάντως, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δε θα καταφέρουν να φτάσουν τις προσδοκίες του κοινού και αυτό γιατί ο Terry Gilliam σε αυτή την ταινία έκανε πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά!

2 σχόλια:

  1. Είχα δει την ταινία πολύ παλιά, μπορω να πω οτι ηταν απί τος καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας και πολύ ατμοσφαιρικη, αν κινηθεί και η σειρά στο ίδιο κλιμα θα είναι επιτυχία σίγουρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση!

    Νομίζω πως η ταινία μπορεί να χαρακτηριστεί ως αριστούργημα. Τώρα για τη σειρά έχω τους ενδιασμούς μου αν και δεν την έχω παρακολουθήση ακόμα.

    Πάντως η βαθμολογία στα tv.com και imdb.com είναι αρκετά καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή