Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Youtube Channel: Unboxholics


Ίσως το πιο αγαπημένο μου κανάλι. Όλοι πάνω κάτω έχουμε δει έστω ένα βίντεο από unboxing κάποιου προϊόντος. Οι Unboxholics πηγαίνουν αυτό το unboxing σε άλλο επίπεδο (ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα). Κάποιος θα ρωτήσει "τι το ιδιαίτερο έχουν τα βίντεο τους;". Καταρχήν έχουν καταπληκτική εικόνα και η λήψη εστιάζει τέλεια στο "προϊόν". Είναι αρκετά αναλυτικά αλλά δεν κουράζουν λόγω του ότι δε διαρκούν πάρα πολύ. Ακούγεται απίστευτη μουσική στο υπόβαθρο την οποία έχουν γράψει οι ίδιοι. Προσφέρουν αγγλικούς υπότιτλους στα βίντεο τους. Και πολλά ακόμα που μάλλον δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν είμαι ειδικός σε αυτό.

Η ομάδα των Unboxholics δεν είναι απλώς μόνο ένα youtube κανάλι. Είναι ένα ολόκληρο web site που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το unboxholics.com. Στο site κατά κύριο λόγο δημοσιεύονται reviews προϊόντων τεχνολογίας και video games για κάθε τύπου κονσόλα καθώς και πολλά ακόμα άρθρα επικαιρότητας κτλ. Επειδή όμως αυτή η καταπληκτική ομάδα δεν "παίζει" μόνη της, σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα κάνει διαγωνισμούς για πάρα πολύ πλούσια δώρα (μπορείτε να δείτε τους διάφορους διαγωνισμούς στην κατηγορία Giveaways του site).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτεργάτες όλου αυτού δεν είναι δύο άτομα από κάποια μεγάλη πόλη της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κτλ) αλλά δύο αδέρφια από την Αριδαία Πέλλας, ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς (ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη της ομάδας που επικεντρώνομαι μόνο σε αυτούς).

Πέρα από τα παραπάνω έχουν και κανάλι στο twitch.tv και κάνουν εκπομπές (Framerate) ή παίζουν video games (που συνήθως έχουν άπειρο γέλιο). Φυσικά και όλα όσα γίνονται στο twitch εν συνεχεία ανεβαίνουν στο youtube (στο προσωπικό κανάλι του Σάκη Καρπά που έχει το όνομα InFeRnoBraVeHeart).

Σε αυτή τη μεγάλη γκάμα από βίντεο ερχονται να προστεθούν και αυτά με τις απαντήσεις σε ερωτήματα που τους θέτουν οι καθημερινοί τους αναγνώστες-viewers. Τα γνωστά σε όλους μας "Q&A".

Πιθανότατα οι περισσότεροι από εσάς όλα τα παραπάνω τα γνωρίζετε, όσοι πάλι όχι αξίζει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας στην καταπληκτική δουλειά των παιδιών και δε θα χάσετε.

Το web site τους: unboxholics.com
To κάναλι στο youtube: www.youtube.com/user/Unboxholics/
To κανάλι στο twitch: www.twitch.tv/unboxholics
(Πρέπει σίγουρα να γράψω και το μοναδικό site του Αλέξανδρου Καρπά ... akpnest.com)

Και επειδή είπα πολλά, πάρτε μία γεύση από τη μοναδική δουλεία τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου