Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Coming Soon: Furious 7 (2015)


Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ του "Furious 7" που αποτελεί την έβδομη ταινία της σειράς "Fast & Furious". Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Paul Walker παίζει για ακόμη μία φορα σημαντικό ρόλο στην ταινία, παρόλο τον τραγικό του θάνατο. Αυτό επιτεύχθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας καθώς και με ηθοποιούς που έχουν παρόμοιο σωματότυπο, ενώ προσπάθησαν να μιμηθούν μέχρι και τις κινήσεις του. Εκτός από τους γνωστούς ηθοποιούς του franchise σημαντική είναι η προσθήκη του Jason Statham ως "κακού" ενώ έναν μικρό ρόλο στην ταινία θα έχει και ο Kurt Russel (φήμες τον θέλουν να εξελίσσεται σε βασικό χαρακτήρα στην 8η ταινία).

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον James Wan ο οποίος είναι μετρ των ταινιών τρόμου καθώς η μοναδική ταινία του που δε θεωρείται τρόμου είναι το "Death Sentence". Κάποιες από τις ταινίες του είναι το "Saw" και το "The Conjuring" το οποίο για πολλούς θεωρείται η πιο τρομακτική ταινία της περσινής χρονιάς.

Η πλοκή της ταινίας επιστρέφει πλέον τα γεγονότα μετά την τρίτη ταινία και δε συνεχίζει να παρουσιάζει τα όσα συνέβησαν μέχρι εκείνο το σημείο όπως οι τρεις προηγούμενες. Όλα αυτά βρίσκουν τον Ian Shaw (Jason Statham) να αναζητάει εκδίκηση από τον Dominic Toretto (Vin Diesel) για τον θάνατο του αδερφού του.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 3 Απριλίου ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου