Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

To τελικό τρέιλερ του "Avengers: Age of Ultron"


Με την πρεμιέρα να βρίσκεται λίγες ημέρες μακριά, η Marvel πριν από μερικά εικοσιτετράωρα δημοσίευσε το τελικό τρέιλερ του "Avengers: Age of Ultron". Το βίντεο διάρκειας λιγότερης των δύο λεπτών φαίνεται να εμβαθύνει πιο πολύ στην παρουσίαση των χαρακτήρων χωρίς βέβαια να λείπουν οι σκηνές δράσης. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το Final Trailer.



Τη σκηνοθεσία του "Avengers: Age of Ultron" υπογράφει για δεύτερη συνεχή φορά ("The Avenergs", 2012) ο Joss Whedon. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, βασισμένος στα κόμικ των Stan Lee και Jack Kirby. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν έχουμε αλλαγές καθώς θα ξαναδούμε τους Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr. Samuel L. Jackson και Scarlett Johansson να υποδύονται τους γνωστούς χαρακτήρες της Marvel. Σημαντικές προσθήκες αποτελούν οι Elisabeth Olsen και Jeremy Renner ως Scarlet Witch και Quicksilver, ενώ δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο James Spader δανείζει τη φωνή του στο εκδικητικό ρομπότ Ultron. Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη στη χώρα μας για τις 30 Απριλίου με τίτλο "Εκδικητές: Η εποχή του Ultron".


Υπόθεση:
Η S.H.I.E.L.D. έχει πλέον καταστραφεί και ο Tony Stark επανεκκινεί ένα πρόγραμμα διατήρησης της ειρήνης, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο ρομπότ, τον Ultron. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά και αυτός διακατέχεται από μεγαλειώδης και καταστροφικές ιδέες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας και πλέον το μέλλον φαντάζει αβέβαιο. Μοναδική λύση για τη σωτηρία του πλανήτη είναι να καταφέρουν οι "Εκδικητές" να τον νικήσουν στο ίδιο του το "παιχνίδι".

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου