Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Το δεύτερο επίσημο τρέιλερ του "Pan"


Μετά το αρκετά καλό "Ηοοκ" (1991) του Steven Spielberg και το μετριότατο "Peter Pan" (2003) του P.J. Hogan, η χιλιοειπωμένη ιστορία του αγοριού που δε μεγάλωνε ποτέ επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη υπό την επίβλεψη του Joe Wright. Ο λόγος για το "Pan" που εδώ και μερικές ώρες έχει κυκλοφορήσει το δεύτερο επίσημο τρέιλέρ του. Με το άκρως εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας δυόμιση λεπτών παίρνουμε μια πολύ καλή γεύση των χαρακτήρων αν και δημιουργούνται πολλά ερωτήματα. Ένα από αυτά μάλλον είναι ο ρόλος του Hook καθώς τον βλέπουμε δίπλα στον Peter Pan, την ίδια ώρα που ο κακός πειρατής της υπόθεσης "τιτλοφορείται" ως Blackbread.

Αν και όπως φαίνεται η ταινία αποτελεί μια πιο "φρέσκια ματιά" της γνωστής ιστορίας, σίγουρα από αυτή δε λείπει ο γιγαντιαίος κροκόδειλος καθώς κλέβει την παράσταση με την εκπληκτική βουτιά του στο συγκεκρίμενο τρέιλερ και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.


Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δημιουργός του "Pan" είναι ο Joe Wright σε σενάριο Jason Fuchs, ενώ οι χαρακτήρες βασίζονται σε αυτούς που είχε δημιουργήσει ο J.M. Barie εδώ και περίπου έναν αιώνα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Peter Pan υποδύεται ο Levi Miller, ενώ ως "ένας άλλος" Jack Sparrow ο Hugh Jackman μεταμφιέζεται στον Blackbread. Οι δυο τους πλαισιώνονται από τους Garrett Hedlund, Amanda Seyfried, Rooney Mara και Cara Delevingne. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στη χώρα μας στις 8 Οκτωβρίου.Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου