Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η επιθετική κίνηση "Southpaw" του Jake Gyllenhaal


Ο Jake Gyllenhaal μας έχει δείξει κατά καιρούς πως μπορεί να "μεταμορφωθεί" πλήρως για τις ανάγκες ενός ρόλου. Μετά το "Prince of Persia" τον είχαμε συνηθίσει κάπως γυμνασμένο αλλά αυτή τη φορά γίνεται τελείως κομμάτια για τις ανάγκες του "Southpaw". Πρόκειται για ένα περιπετειώδες δράμα στο οποίο ο Gyllenhaal υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Billy Hope, ενός πρωταθλητή του μποξ. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Antoine Fuqua ("Training Day", 2001) που αν και μας έχει συνηθίσει σε "καθαρές" περιπέτειες αυτή τη φορά αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Στην ταινία εκτός του Gyllenhaal συμμετέχουν οι Rachel McAdams, Forest Whitaker και 50 Cent ενώ η πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας αναμένεται στις 23 Ιουλίου.




Υπόθεση:
Αν και αριστερόχειρας, ο Billy Hope έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του στο μποξ, χάρη κυρίως στην επιθετική κίνηση "southpaw". Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε ατύχημα και εκείνος βυθίζεται στον εθισμό του στο αλκοόλ, χάνοντας την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να επιστρέψει στην κορυφή. O Billy θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και στο οποίο βλέπουμε κυρίως τον Gyllenhaal να κάνει τη γυμναστική του (τρέξτε κορίτσια), ώστε να είναι έτοιμος για το μεγάλο αγώνα. Στη συνέχεια ακολουθεί και το πρώτο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και μας δίνει μια πιο καλή γεύση για τα όσα θα επακολουθήσουν(με ελληνικούς υπότιτλους).

2o trailer:


1o trailer:


Και στα δύο βίντεο ακούγεται το τραγούδι "Phenomenal" του Eminem.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου