Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η δεύτερη σεζόν του Fargo είναι γεγονός


Το 1996 οι αδερφοί Coen, Ethan και Joel, μας έφεραν το αριστουργηματικό "Fargo", ένα αστυνομικό θρίλερ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Πέρυσι, στο ρόλο των παραγωγών αυτή τη φορά, μετέφεραν το "Fargo" στη μεγάλη οθόνη με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Το στόρι της σειράς αρχικά έμοιαζε πολύ με αυτό της ταινίας αν και στη συνέχεια αποδείχτηκε πως επρόκειτο για σίκουελ αυτής. Φέτος η σειρά θα συνεχιστεί με τη δεύτερη σεζόν της να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η υπόθεση αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στο 1979, με κεντρικό πρόσωπο τον πατέρα της Molly, Lou Solverson που γνωρίσαμε ως εστιάτορα/πρώην αστυνομικό στη πρώτη σεζόν. Αυτός στα 33 του χρόνια τότε και βετεράνος του Vietnam, καλείται να ερευνήσει ένα έγκλημα που συνδέεται με το ευρύτερο δίκτυο της μαφίας του Fargo. Σε όλο αυτό θα έχει τη βοήθεια του σερίφη της περιοχής, Hank Larsson, που τυγχάνει να είναι και πεθερός του.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δύο αστυνομικών θα δούμε τους Patrick Wilson, Ted Danson ενώ σημαντικό ρόλο κατέχει και η Kirsten Dunst.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τρία teaser trailers που έχουν βγει στη δημοσιότητα.







Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου