Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Το πρώτο τρέιλερ του "The Revenant"


Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του βραβευμένου με Oscar, Alejandro González Iñárritu, με τίτλο "The Revenant". Από το βίντεο καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια τελείως ατμοσφαιρική ταινία που δανείζεται πάρα πολλά στοιχεία γουέστερν. Ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται πλήρως το τοπίο για το τι ακριβώς αναμένεται να συμβεί, αν και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει πάρα πολύ πιστολίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω τρέιλερ:

Το βασικό στόρι της ταινίας βασίζεται στη νουβέλα "The Revenant: A Novel of Revenge" του Michael Punke, αν και το χεράκι του στο σενάριο έχει βάλει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει ο Leonardo DiCaprio που θα υποδυθεί τον Hugh Glass, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Tom Hardy που θα ενσαρκώσει τον John Fitzgerald. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται τον προσεχή Ιανουάριο στην Αμερική, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τη χώρα μας.


Υπόθεση

Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το "The Revenant" αποτυπώνει την επική περιπέτεια ενός ανθρώπου για επιβίωση και την εξαιρετική δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στην αχαρτογράφητη αμερικανική φύση, ο θρυλικός εξερευνητής Hugh Glass δέχεται άγρια επίθεση από μια αρκούδα και βρίσκεται πληγωμένος και αβοήθητος, καθώς η ομάδα του τον εγκαταλείπει. Στην προσπάθειά του για επιβίωση, ο Glass υπομένει με αφάνταστη θλίψη την προδοσία του έμπιστού του John Fitzgerald. Με οδηγό την αγάπη για την οικογένειά του και την επιθυμία του να εκδικηθεί αυτούς που τον εγκατέλειψαν, ο Glass αντιμετωπίζει ένα βαρύ χειμώνα σε μια αμείλικτη καταδίωξη μέχρι την τελική λύτρωση.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου