Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Sherlock: Μια πρώτη ματιά... στο σπέσιαλ χριστουγεννιάτικο επεισόδιο


Ο Steven Moffat, παραγωγός και σεναριογράφος της πολύ πετυχημένης σειράς "Sherlock" που προβάλλεται από το BBC, παραβρέθηκε στην Comic Con του San Diego και μίλησε για το μέλλον της γνωστής σειράς. Ο Moffat ανακοίνωσε πως η 4η σεζόν αργεί πολύ ακόμα, αλλά μας έχουν ετοιμάσει ένα σπέσιαλ επεισόδιο ως δωράκι για τα Χριστούγεννα.

Στο εν λόγω επεισόδιο οι ήρωές μας, Sherlock και Watson που ενσαρκώνονται από τους Benedict Cumberbatch και Martin Freeman, "γυρίζουν" πίσω στο χρόνο και ειδικότερα στο βικτωριανό Λονδίνο του 19ου αιώνα, όπως στα βιβλία του Sir Arthur Conan Doyle. Ο Μοffat δήλωσε ακόμη πως στις αρχές του "Sherlock" είχε ερωτηθεί πως μπορεί ο ήρωας να επιβιώσει σε έναν κόσμο με iPhone. Ξεκαθάρισε ακόμα πως θα δούμε τον γνωστό ντετέκτιβ όπως ακριβώς τον ξέρουμε από τη σειρά, με τη μόνη διαφορά πως θα είναι στη σωστή εποχή. Επίσης ο παραγωγός είπε πως το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι απίθανο και ένα από τα καλύτερα που έχουν φτιάξει.

Τέλος, παρόλο που δεν αναφέρθηκε και πολύ στην 4η σεζόν, ο Moffat έκανε γνωστό πως θα είναι καθηλωτική, γεμάτη συναισθηματικές και εξαντλητικές σκηνές αγωνίας που δεν υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν.

Παράλληλα με την κατακόρυφη άνοδο της ανυπομονησίας των θεατών από τις δηλώσεις του Μοffat, εδώ και λίγες ώρες δημοσιεύτηκε "μια πρώτη ματιά" από το σπέσιαλ επεισόδιο του "Sherlock". Δείτε το βίντεο παρακάτω.Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου