Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το πρώτο teaser trailer του Allegiant


Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης τρίτης ταινίας της σειράς "Divergent" με τίτλο "Allegiant". Στο πρώτο μισό του βίντεο γίνεται μια αναδρομή στις πρώτες δύο ταινίες, ενώ το υπόλοιπο μας δείχνει πως επιτέλους οι ήρωές μας θα περάσουν το τείχος που τους περιβάλλει και θα αναζητήσουν νέες περιπέτειες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer.



Όπως στην προηγούμενη ταινία ("Insurgent", 2015) έτσι και σε αυτή η σκηνοθεσία είναι δουλειά του Robert Schwentke, ενώ το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Veronika Roth. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει ανακοινωθεί και τέταρτη ταινία με τελείως διαφορετικό όνομα ("Ascendant") σε σενάριο βασισμένο σε βιβλίο της Roth αν και η σειρά είναι τριλογία. Από αυτό μπορούμε να φανταστούμε πως η μόδα του να σπάει το τελευταίο βιβλίο σε δύο μέρη ισχύει για άλλη μια φορά.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν υπάρχουν διαφορές καθώς για άλλη μια φορά θα δούμε τους Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Miles Teller και Naomi Watts στους γνωστούς ρόλους. Σημαντική είναι η προσθήκη του Jeff Daniels που θα υποδυθεί το ρόλο του Davis. Η πρεμιέρα του "Allegiant" στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 18 Μαρτίου, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας.


Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου