Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Το πρώτο κανονικό τρέιλερ του "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"


Τις τελευταίες ημέρες είχαμε έναν καταιγισμό από πολύ μικρά βιντεάκια σχετικά με την πολύαναμενόμενη ταινία "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens". Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι γιατί είχε ανακοινωθεί πως στις 20 Οκτωβρίου θα δημοσιευτεί το κανονικό τρέιλερ της ταινίας. Έτσι και έγινε.

Εδώ και λίγη ώρα βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και τριάντα πέντε δευτερολέπτων που κόβει την ανάσα – τουλάχιστον στους φαν του franschise. Το γεγονός ότι σε αυτό βλέπουμε τον συνεχιστή του τρομερού κακού Darth Vader, δεν κάθεται και πολύ καλά στο στομάχι (γιατί σαν τον Darth Vader κανείς), αλλά όλοι οι παλιοί γνώριμοι καθώς και η επική μάχη της οποίας παίρνουμε μια μικρή γεύση, κάνουν τον θεατή να προσμένει την πρεμιέρα ή ακόμη καλύτερα να του "τρέχουν τα σάλια" (για εμένα ισχύει τουλάχιστον).

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ.Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον J.J. Abrams που στο παρελθόν έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας ("Star Trek" (2009), "Super 8" (2011), "Star Trek Into The Darkness" (2013)), ενώ ο ίδιος έχει βάλει το χεράκι του και στο σενάριο. Στο σενάριο βάζουν επίσης την υπογραφή τους, ο σεναριογράφος των δύο τελευταίων ιστορικά ταινίων ("Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back" (1980), "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi" (1983)) Lawrence Kasdan, παρέα με τον Micahel Arndt ("The Hunger Games: Catching Fire", 2013), ενώ οι χαρακτήρες βασίζονται πάντα σε αυτούς που είχε δημιουργήσει αρχικά ο George Lucas. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουμε την επιστροφή των ασώτων Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford και Peter Mayhaw, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν και οι Oscar Isaac, Daisy Ridley και John Boyega. Συμμετέχουν επίσης ο Andy Serkis, η βραβευμένη με Oscar ("12 Years a Slave", 2013) Lupita Nyong'o και η Gwendoline Christie την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones". Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου με τίτλο "Star Wars: Επεισόδιο 7 - Η δύναμη ξυπνά".

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο πρόκειται για την έβδομη ιστορικά ταινία οπότε και το η πλοκή συνεχίζει από εκεί που τελείωσε το "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi" (1983).

- Δείτε εδώ το πρωτο teaser τρέιλερ.
- Δείτε εδώ το δεύτερο teaser τρέιλερ.
- Δείτε εδώ όλα τα πόστερς της ταινίας.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου