Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Movie QUIZ #11 (closed)

Μπορείτε να βρείτε ποια είναι η ταινία της εικόνας;

Αν ναι δώστε την απάντηση σας με comment εδώ ή στο fan page του blog στο facebook.

Κατά τη διάρκεια θα δίνονται διάφορα hints...

Hint 1: Ο τίτλος της ταινίας έχει μια λέξη που ίσως να είναι από τις πιο αγαπημένες των Ελλήνων εργαζομένων. Είναι η λέξη που χρησιμοποιούμε όταν δεν δουλεύουμε ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαστε στη δουλειά. 

Hint 2: Ο ηθοποιός της φωτογραφίας είναι ο πρωταγωνιστής, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και συμπαθείς στις γυναίκες, τουλάχιστον μέχρι πριν κάποια χρόνια και αυτό γιατί πλέον έχουν αραιώσει κάπως τα μαλλιά του και έκανε και μια μικρή "μπάκα".

Hint 3: Συμπρωταγωνιστής στην ταινία είναι ένα έγχρωμος πολύ καλός ηθοποιός, κάπως "γεματούλης" με μια ιδιαιτερότητα στο ένα μάτι. 

Hint 4: Η ταινία μας παρουσιάζει ένα "κοντινό" μέλλον όπου μια εταιρεία προσφέρει τεχνικά ζωτικά όργανα σε ανθρώπους με την προϋπόθεση ότι αυτοί θα πληρώνουν τις δόσεις σαν να έχουν πάρει ένα δάνειο. Αν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά τότε επεμβαίνουν οι δύο πρωταγωνιστές και τους παίρνουν πίσω το "όργανο" είτε αυτό είναι συκώτι, είτε καρδιά, είτε οτιδήποτε άλλο ακόμη και αν ο πελάτης πεθάνει μετά από λίγο. 

Hint 5: O πρωταγωνιστής έχει ενσαρκώσει παλαιότερα τον "Vassili Ζaitsev" ενώ ο συμπρωταγωνιστής του έχει πάρει Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου για την ταινία "Ο τελευταίος βασιλιάς της Σκοτίας" (μόνο τα ονόματα δεν είπα).

Αυτή τη φορά δε θα κλείσω το "θέμα" αλλά θα σας δώσω το όνομα του πρωταγωνιστή και δεν είναι άλλος από τον Jude Law. Επίσης η λέξη που ανέφερα στο πρώτο hint είναι η λέξε "ρεπό".

Το όνομα αυτής... "Repo Men".

Πατώντας πάνω στην εικόνα σας την εμφανίζει στο αρχικό της μέγεθος.

2 σχόλια: