Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Coming Soon: Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno / The Legend Ends


Δύο χρόνια πριν, τελείως τυχαία είχα ανακαλύψει ότι έγινε μεταφορά ενός anime με τον τίτλο "Rurouni Kenshin" (γνωστό σε πολλούς ως Samurai X) στη μεγάλη οθόνη. Χθες το βράδυ καθώς χάζευα στο youtube διαπίστωσα ότι βγήκε πριν ένα μήνα περίπου μια ακόμη ταινία με τίτλο "Kyoto Inferno" καθώς και μία τρίτη πριν λίγες μέρες με τίτλο "The Legend Ends".

Οι δύο αυτές ταινίες είναι συνέχεια της πρώτης αλλά κάτα κάποιο τρόπο συμπληρώνει η μία την άλλη. Τα γεγονότα αυτών των δύο ταινιών, για όσους γνωρίζουν τη σειρά έχουν να κάνουν με την επική μάχη του Kenshin ("Battousai ο Εκδικητής") ενάντια στην τρομακτική συμμορία του Shishio. Για όσους πάλι δεν ξέρουν... καλό θα ήταν να μάθουν. 

Το ότι πρόκειται για γιαπωνέζικη ταινία μη σας τρομάζει καθώς από πίσω κρύβεται η Warner (τώρα μπορείτε να τρομάξετε). Τέλος αν και οι ταινίες όπως είπα προηγουμένως έχουν ήδη βγει στην Ιαπωνία θεωρούνται "Coming Soon" μιας που δεν ξέρουμε πότε (και αν...) θα βγουν στη χώρα μας.

Για την ιστορία η πρεμιέρα (στην Ιαπωνία) του "Kyoto Inferno" έγινε στη 1 Αυγούστου και του "The Legend Ends" στις 13 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το "Kyoto Inferno" εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το "The Legend Ends" εδώ.

Αν και το πρώτο τρέιλερ παρουσιάζει τα γεγονότα και των δύο ταινιών, καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά και στο δεύτερο. Αμέσως μετά από τα δύο τρέιλερς υπάρχει και η αφίσα της ταινίας

Trailer 1:


Trailer 2:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου