Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Sex Tape (2014)


Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω καν γιατί γράφω για τη συγκεκριμένη ταινία. Πρόκειται για μία ακόμη ταινία που τη βλέπεις μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα σου. Εντάξει πολύ από εσάς πιθανότατα να δείτε την ταινία για τις "γυμνές" σκηνές της Cameron Diaz και πιο συγκεκριμένα να δείτε μόνο αυτές αλλά δεν το κάνω θέμα. Το κατά κάποιο τρόπο παράλογο της υπόθεσης είναι, ότι με το που ξεκινάει η ταινία βλέπεις ότι είναι της Sony και καταλήγει να γίνεται άπειρη διαφήμιση (καλή και κακή ταυτόχρονα) στα προϊόντα της Apple. Το πιο περίεργο όμως πράγμα είναι ότι η ταινία παρουσιάζει τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τη λάθος χρήση της υπηρεσίας iCloud, της Apple και αυτά που πραγματικά συνέβησαν τρεις μήνες αργότερα με το πολύ γνωστό πλέον "The Fappening" (μήπως η ταινία ενέπνευσε κάποιους;).


Για τη σκηνοθεσία σε μια τέτοια ταινία νομίζω δε χρειάζεται να αναφερθεί κάποιος αν και πρέπει να σημειωθεί ότι ο James Kasdan είναι ο πρώτος που καταφέρνει την Cameron Diaz να κάνει "γυμνό". Για την τελευταία και τον συμπρωταγωνιστή της Jason Segel πρέπει να ειπωθεί ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι από τις πολύ κακές τους. Γενικά το "Sex Tape" περιβάλλεται από μέτριο έως πολύ κακό (αμερικάνικο-"χυδαίο") χιούμορ αν και για να πω την αλήθεια η ώρα μου πέρασε ευχάριστα και δεν βαρέθηκα ούτε δευτερόλεπτο.

Προσωπικά δε μπορώ να σας προτείνω την ταινία οπότε το ρίσκο για το αν θα τη δείτε θα το πάρετε μόνοι σας.

Υπόθεση:
Όταν πρωτογνωρίστηκαν ο Jay και η Annie , ο ρομαντισμός μεταξύ τους ήταν πολύ έντονος. Δέκα χρόνια και δύο παιδιά αργότερα, η φλόγα στη σχέση τους έχει σβήσει. Για να την αναθερμάνουν, λοιπόν, αποφασίζουν να γυρίσουν το δικό τους "sex tape", δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε έναν τρίωρο μαραθώνιο. Το επόμενο πρωί όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι όσο προσωπικές νόμιζαν. Το βίντεο "ανέβηκε" άθελα τους στο διαδίκτυο και αρκεί ένα μόνο κλικ για να γίνουν δημόσιο θέαμα. Έτσι, ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου, ο οποίος θα τους εκθέσει περισσότερο από όσο πίστευαν. (mixgrill.gr)

Είδος:
Κωμωδία

Βαθμολογία: 2,5/5

Σκηνοθεσία:
Jake Kasdan

Ηθοποιοί:
Cameron Diaz
Jason Segel
Rob Corrdry
Ellie Kemper
Rob Lowe

Trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου