Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η τελική ημερομηνία για το Jupiter Ascending


Όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, το "Jupiter Ascending" ήταν να κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο. Όμως επειδή μιλάμε για δουλειά των αδερφών Wachowski ("Matrix Trilogy") τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η "τελική" ημερομηνία πλέον έχει οριστεί η 5η Φεβρουαρίου 2015.

Όπως είπα παραπάνω η ταινία αποτελεί "έργο" των Wachowski οι οποίοι εκτός της σκηνοθεσίας έχουν γράψει και το σενάριό της. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιλέχτηκαν η Mila Kunis και ο Channing Tatum για τους ρόλους των Jupiter Jones και Caine αντίστοιχα. Σημαντικό ρόλο στην ταινία παίζει και ο Sean Bean ο οποίος υποδύεται τον Stinger.

Υπόθεση:
Η Jupiter Jones γεννήθηκε υπό το φως της νύχτας, με τα σημάδια να προβλέπουν πως προοριζόταν για μεγάλα πράγματα. Τώρα που μεγάλωσε, ονειρεύεται τα 'στρα αλλά όταν ξυπνάει βρίσκεται στην ψυχρή πραγματικότητα της εργασίας, καθαρίζοντας τουαλέτες και ατελείωτο τρέξιμο. Μόνο όταν ο Caine, ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός - κυνηγός φτάνει στη Γη με σκοπό να την εντοπίσει, κάνει την Jupiter να αντιληφθεί ποια είναι η μοίρα της. H "γενετική της υπογραφή" την ορίζει ως τον επόμενο διάδοχο μιας εξαιρετικής κληρονομιάς που θα μπορούσε να ανατρέψει την ισορροπία του σύμπαντος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου