Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Jurassic World


Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετές αποκαλύψεις. Εκτός από το χθεσινό teaser τρέιλερ του "Star Wars", λίγες μέρες νωρίτερα είδαμε και το πρώτο τρέιλερ του "Jurassic World". Με αυτό παίρνουμε μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει τον Ιούνιο του 2015 που αναμένεται και η πρεμιέρα της ταινίας. Με μια πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι η ταινία είναι αντιγραφή του πρώτου "Jurrasic Park" καθώς φαίνεται να έχει υπερβολικά πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Δημιουργός της, ο όχι και τόσο έμπειρος Colin Trevorrow. Το σενάριο αποτελεί δουλειά του ίδιου σε συνεργασία με τον Derek Connolly ενώ οι χαρακτήρες της ταινίας είναι δημιούργημα του Michael Crichton. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιλέχτηκαν οι Chris Pratt, Judy Greer και Ty Simpkins.

Η υπόθεση εκτειλίσεται είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας (Jurassic Park, 1993) όπου στο Isla Nublar διατίθεται ένα πλήρως λειτουργικό θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, το "Jurassic World", όπως είχε οραματιστεί αρχικά ο John Hammond. Το πάρκο λειτουργεί για δέκα χρόνια και με την πάροδο του χρόνου η επισκεψιμότητά του αρχίζει να πέφτει. Έτσι, για να διατηρήσουν ψηλά τα ποσοστά επισκεπτών, δημιουργούν κάτι νέο για να τους προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Τι ακριβώς είναι αυτό;

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου