Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Το κανονικό teaser του Ant-Man



Όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο, χθες ήταν η ημέρα προβολής του κανονικού teaser της ταινίας Ant-Man. Όπως λέει και ο όρος teaser το βίντεο όχι απλά δε μας ξεκαθαρίζει τα πράγματα αλλά μας δημιουργεί νέα ερωτήματα. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον σούπερ ήρωα αν και κάποιοι ίσως να μην εντυπωσιαστούν και πολύ από το αποτέλεσμα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σούπερ ήρωα θα υποδυθεί ο Paul Rudd. Δίπλα του θα έχει τον Michael Douglas και την Evangeline Lilly την οποία ξαναείδαμε πρόσφατα στο τελευταίο και τρίτο μέρος του "The Hobbit" ενώ η σκηνοθεσία της ταινίας αποτελεί έργο του Peyton Reed.

Υπόθεση:
O Δρ. Hank Pym έχει στην κατοχή του μια σούπερ στολή που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να σμικρυνθεί στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού και ταυτόχρονα να αυξάνει τη δύναμή του. O Scott Lang από την άλλη είναι ένας απατεώνας στον οποίο θα δοθεί αυτή η στολή με σκοπό να αποτρέψει μια ληστεία που θα σώσει τον κόσμο. Ο Lang θα πρέπει να βρει τον ήρωα μέσα του και με τη βοήθεια της στολής να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική θα γίνει στις 17 Ιουλίου ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου