Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

To teaser τρέιλερ του Ant-Man μιμήθηκε τον ήρωα


Η Marvel εξέπληξε χθες το κοινό της δημοσιεύοντας το teaser τρέιλερ της ταινίας "Ant-Man". Ή μήπως όχι; Στο βίντεο αυτό δε φαίνεται σχεδόν τίποτα καθώς οι διαστάσεις του είναι ίδιες με αυτές ενός μυρμηγκιού. Όλο αυτό έγινε για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον καθώς στις 6 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 (Αμερικής) θα προβληθεί το κανονικό teaser τρέιλερ μαζί με την πρεμιέρα μίας ακόμη σειράς της Marvel με τίτλο "Marvel's Agent Carter".

Στα της ταινίας τώρα. Το ρόλο του Scott Lang/Ant-Man θα υποδυθεί ο Paul Rudd, ενώ δίπλα του θα έχει τον Michael Douglas και την Evangeline Lilly ως Hank Pym και Hope Van Dyne αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Peyton Reed ενώ η πρεμιέρα της στην Αμερική αναμένεται στις 17 Ιουλίου χωρίς να υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τη χώρα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε (ή έτσι νομίζετε) το εν λόγω μυρμηγκοτρέιλερ και ένα πόστερ της ταινίας.




Μερικές ώρες αργότερα από τη δημοσίευση του βίντεο σε μέγεθος μυρμηγκιού η εταιρεία "έδωσε" στο κοινό το κανονικού μεγέθους βίντεο που τελικά και αυτό δε δείχνει κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε περιμένουμε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου που θα κυκλοφορήσει το πραγματικό teaser της ταινίας.

Βίντεο κανονικού μεγέθους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου