Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Jake Gyllenhaal, Josh Brolin και Jason Clarke στο ... "Everest"



Εδώ και μερικές μέρες η Universal έβγαλε στο φως το πρώτο τρέιλερ της νέας της ταινίας με τίτλο "Everest", σκηνοθέτης της οποίας είναι ο Ισλανδός Baltasar Kormákur ("2 Guns", 2013). Το περιπετειώδες αυτό δράμα μας παρουσιάζει τα αληθινά, τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο όρος Everest, κατά τον Μάιο του 1996. Σίγουρα όπως φαίνεται και στο βίντεο αυτά μπορεί να παρουσιάζονται κάπως πιο υπερβολικά, αλλά πλέον έχει γίνει συνήθεια στις αμερικάνικες παραγωγές. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως θα χορτάσουμε χιόνι.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται κυρίως στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Jon Krakauer με τίτλο "Into Thin Air", που όπως φαίνεται δε θα βρίσκεται στους τίτλους, καθώς και από άλλες μαρτυρίες επιζώντων σχετικά με το συμβάν. Ωστόσο, την υπογραφή τους στο σενάριο βάζει μία ομάδα ατόμων ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Simon Beaufoy ("Slumdog Millionaire", 2008). Όσον αφορά το καστ της ταινίας δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί πλούσιο, καθώς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ηθοποιούς όπως οι Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Josh Brolin, Jason Clarke, Sam Worthington και Emily Watson.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται για το φθινόπωρο του 2015 ενώ στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση με το τι αναμένεται να συμβεί.



Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου