Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Δείτε εδώ το πρώτο Teaser Trailer του "Mockingjay Part ΙΙ"


Το teaser trailer του "The Hunger Games: Mockingjay - Part II" είναι γεγονός. Εδώ και μερικές ώρες οι φανς των "Αγώνων Πείνας", και όχι μόνο, μπορούν να απολαύσουν το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και σαρανταπέντε δευτερολέπτων με το οποίο η αγωνία ανεβαίνει στα κόκκινα. Βλέποντάς το κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι οι δημιουργοί του χρησιμοποιούν στιγμές με ανάμεικτα συναισθήματα, χωρίς ουσιαστικά να δίνουν χειροπιαστά στοιχεία στο θεατή. Ή μήπως τελικά τα δίνουν όλα; Σε έναν λάτρη της σειράς που έχει διαβάσει όλα τα βιβλία, όπως τυχαίνει να είμαι και εγώ, νομίζω πως παρουσιάζουν ολόκληρη την ταινία σε ένα τόσο μικρό τρέιλερ. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω πως αυτό δε με ενόχλησε καθόλου, κάνοντας την προσμονή μου ακόμη μεγαλύτερη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο.Η σκηνοθεσία της ταινίας φυσικά και δε θα μπορούσε να αποτελεί δουλειά άλλου, παρά του Francis Lawrence που ήταν δημιουργός του "Mockingjay - Part Ι", καθώς και της δεύτερης ταινίας της σειράς με υπότιτλο "Catching Fire". Όπως είναι λογικό, το σενάριο βασίζεται στο δεύτερο μισό του τρίτου (και τελευταίου) βιβλίου των "Hunger Games", της Suzanne Collins που έχει τίτλο "Mockingjay". Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Katniss Everdeen θα δούμε ξανά την Jennifer Lawrence, ενώ δίπλα της θα έχει για άλλη μια φορά ονόματα όπως οι Josh Hutcherson, Woody Harelson, Elizabeth Banks, Willow Shields και Julianne Moore. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι χάρη στη χρήση των Η/Υ, το πρόσωπο του Philip Seymour Hoffman 'ξανακάνει' την εμφάνισή του (όπως και στην προηγούμενη ταινία) και υποδύεται τον Plutarch Heavensbee. Σημαντική προσθήκη στο καστ αποτελεί και η Gwendoline Christie την οποία και γνωρίσαμε μέσω της δημοφιλούς σειράς "Game of Thrones".

Η πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο για τη χώρα μας.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου