Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

"Macbeth": δείτε το teaser trailer


Μια ακόμα διασκευή ενός πασίγνωστου έργου του William Shakespeare είναι γεγονός. Ο λόγος για τον κινηματογραφικό "Macbeth", σε σκηνοθεσία του Αυστραλού Justin Kurzel και πρωταγωνιστές τους Michael Fassbender και Marion Cotillard. Το ιστορικό δράμα είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους κριτικούς, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί κάτι άλλο για "να παίζει" το ευρύ κοινό, πέραν αυτών των κριτικών. Χθες, ωστόσο, δημοσιεύτηκε το επίσημο teaser trailer της ταινίας.

Το άκρως απολαυστικό βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 52 δευτερολέπτων μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Μας προϊδεάζει για μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και πολλά αιματηρά γεγονότα. Επίσης, αν και είναι πολύ νωρίς για να το πει κανείς, φαίνεται πως ο Fassbender ξεπερνάει για άλλη μια φορά τον εαυτό του, ειδικά στη στιγμή που τον βλέπουμε να λέει "O, full of scorpions is my mind", έχοντας ένα πραγματικά παράφρον βλέμμα.


Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Μ. Βρετανίας στις 2 Οκτωβρίου, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου