Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Τελικά είναι ο Deadpool ο υπέρτατος αντι-ήρωας της Marvel;


Η Marvel μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις ιστορίες των σούπερ ηρώων της. Αυτή τη φορά αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία με τίτλο "Deadpool" για τον ομώνυμο χαρακτήρα που αποτελεί για πολλούς τον απόλυτο αντί-ήρωά της. Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Tim Miller πραγματοποιώντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Wade Wilson/Deadpool ενσαρκώνει ο Ryan Reyndolds και έχει δίπλα του την Morena Baccarin ως Vanessa Carlysle/Copycat. Σημαντικό γεγονός αποτελεί το ότι ο Ryan Reynolds έχει συμμετάσχει και παλαιότερα στο "X-Men Origins: Wolverine" (2009) ως Deadpool. Η πρεμιέρα της ταινίας στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 12 Φεβρουαρίου 2016 χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το τι θα επακολουθήσει, χάρη στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κάνει το γύρω του διαδικτύου εδώ και μερικές ώρες. Το εν λόγω βίντεο χαρίζει μια πολύ καλή γεύση από τον "ψυχάκια" Deadpool, ξεκαθαρίζοντάς μας, πως πρόκειται για μια τελείως κωμική περιπέτεια. Επίσης σε αυτό κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι σούπερ ήρωες, όπως ο Colossus και η Negasonic Teenage Warhead.


Υπόθεση:
Ο Wade Wilson, ένας μισθοφόρος των ειδικών δυνάμεων που του διαγνώστηκε καρκίνος, αποκτά την ικανότητα γρήγορης αυτοΐασης ύστερα από πειράματα στα οποία υποβλήθηκε σε μια προσπάθεια να βρεθεί θεραπεία. Παρόλα αυτά όμως, το δέρμα του καταστράφηκε, γεγονός που ωθεί τον Wilson να ψάξει για εκδίκηση από το άτομο που πειραματίστηκε πάνω του.


πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου