Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ο Tarantino επιστρέφει με το "The Hateful Eight" (teaser trailer)


Εδώ και λίγη ώρα βγήκε στη δημοσιότητα το teaser trailer της όγδοης ταινίας του Quentin Tarantino με τίτλο "The Hateful Eight". Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω παρουσιάζονται με όμορφο τρόπο οι πρωταγωνιστές, ξεκαθαρίζοντάς μας παράλληλα πως ο γνωστός σκηνοθέτης κάνει στην άκρη για άλλη μια φορά τους κανόνες για τη δημιουργία ενός κλασικού γουέστερν, όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν με το "Django Unchained" (2012).


Όπως ήταν φυσικό, εκτός από τη σκηνοθεσία ο Quentin Tarantino έχει αναλάβει και το σενάριο της ταινίας. Το καστ απαρτίζεται κυρίως από ηθοποιούς που έχουν ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη, όπως οι Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell και Michael Madsen. Επίσης φημολογείται πως συμμετέχει και ο Channing Tatum, χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμα απτά στοιχεία. Η παγκόσμια πρώτη του "The Hateful Eight" θα γίνει στην Αμερική τα Χριστούγεννα με περιορισμένο όμως αριθμό θεατών, ενώ λίγες μέρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2016, έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα. Πληροφορίες για τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο μετεμφυλιακό Wyoming, όταν κυνηγοί επικηρυγμένων προσπαθούν να βρουν καταφύγιο κατά τη διάρκεια μια χιονοθύελλας. Τελικά εμπλέκονται σε ένα σενάριο προδοσίας και εξαπάτησης.



Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου