Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ο Captain America αντιμέτωπος με τον Iron Man στο πρώτο τρέιλερ του Captain America: Civil War


Εδώ και λίγη ώρα βγήκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του "Captain America: Civil War". Δυστυχώς αυτό θα στεναχωρήσει πολλούς, καθώς μας αποκαλύπτει πως ο υπότιτλος "Civil War" δεν είναι τυχαίος, και πως αναμένεται μια επική εμφύλια μάχη μεταξύ του Captain America και του Iron Man. Εκτός από τους δύο αγαπημένους μας ήρωες στο βίντεο βλέπουμε και τους Black Widow, Hawkeye, War Machine, Falcon, Scarlet Witch και Winter Soldier. Επίσης την εμφάνισή του για πρώτη φορά κάνει και ο Black Panther, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δούμε και τον Ant-Man όπως επίσης και τον Spider-Man.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ.


Η σκηνοθεσία της ταινίας αποτελεί δουλειά των αδερφών Russo, Anthony και Joe, όπως και στο "Captain America: The Winter Soldier" (2014). Το σενάριο υπογράφουν για άλλη μια φορά οι Christopher Markus και Stephen McFeely, αν και αυτό βασίζεται στο κόμιξ του Mark Millar με τους χαρακτήρες που είχαν δημιουργήσει αρχικά οι Joe Simon και Jark Kirby. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τα γνώριμα πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει όπως είναι οι Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Anthony Mackie, Elisabeth Olsen και πολλούς άλλους ακόμα. Η πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 6 Μαΐου 2016 χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη χώρα μας.


Υπόθεση:
Μετά τα γεγονότα με τον Ultron, o Captain America και οι Avengers εμπλέκονται σε ένα ακόμα διεθνές περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα αρκετές παράπλευρες απώλειες. Έτσι σχηματίζεται ένα σύστημα λογοδοσίας και ορίζεται ένα διοικητικό όργανο για να προσδιορίζει πότε πρέπει να καλεί τους Avengers για βοήθεια. Η πράξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρήξη στην ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν να προστατέψουν τη γη από έναν νέο εχθρό.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου