Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το "Now You See Me 2".


Εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου το πρώτο τρέιλερ του "Now You See Me 2". Η ταινία αποτελεί το sequel του "Now You See Me" (2013) που είχε αφήσει ευχάριστα συναισθήματα στο κοινό. Το πολύ μικρής διάρκειας βίντεο -περίπου ένα λεπτό- δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά, αλλά αφήνει την αίσθηση πως η μαγική παρέα θα δώσει για άλλη μια φορά παράσταση με σκοπό να ξεσκεπάσει κάποιον μεγαλοκαρχαρία.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται πως ο γιος του Arthur Tressler ονόματι Walter θέλει να φέρει τους "Τέσσερις Καβαλάρηδες" ενώπιων της δικαιοσύνης.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Jon M. Chu, ενώ το σενάριο ανήκει στον Pete Chiarelli και τον Ed Solomon, που βάζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χεράκι του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως φαίνεται, έχουμε μια σημαντική αλλαγή, καθώς ο ρόλος της Isla Fisher ως Henley Reeves δεν υπάρχει πια και αντικαθίσταται από την Lula, που την υποδύεται η Lizzy Caplan. Αντίθετα, οι υπόλοιποι παραμένουν και έτσι θα δούμε για άλλη μια φορά τους Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson και Dave Franco στους γνωστούς ρόλους. Επίσης, συμμετέχει για άλλη μια φορά και ο Micahel Caine, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή του Daniel Radcliffe.

Η πρεμιέρα της ταινίας στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες έχει οριστεί στις 10 Ιουνίου 2016. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τη χώρα μας.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου