Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Το πρώτο επίσημο trailer του "Allegiant"


Μετά το teaser trailer δύο μήνες νωρίτερα, ήρθε η στιγμή για το πρώτο επίσημο trailer του "Allegiant". Εδώ και λίγες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών που ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο. Η Tris, ο Four και οι φίλοι τους αναζητούν πλέον νέες περιπέτειες έξω από το φράχτη που τους περιβάλλει. Εκεί συναντούν μια νέα πόλη, οι κάτοικοι της οποίας έχουν στην κατοχή τους εξελιγμένη τεχνολογία και ισχυρότερο οπλισμό. Αρχικά όλα δείχνουν πως πρόκειται για συμμάχους, αν και στη συνέχεια φαίνεται πως σκοπός τους είναι να εξαλείψουν όλους όσους έχει αφήσει πίσω η Tris. Έτσι ακολουθεί μια μάχη δίχως προηγούμενο.

Το κακό στην όλη ιστορία είναι όμως πως και με το "Allegiant" δεν ολοκληρώνεται η σειρά. Οι παραγωγοί της ταινίας έσπασαν το ομώνυμο, τρίτο και τελευταίο, βιβλίο της σειράς στο οποίο και βασίζεται η ταινία σε δύο κομμάτια. Η τέταρτη ταινία θα έχει μάλιστα έναν τελείως διαφορετικό τίτλο ("Ascendant").

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω trailer.


Όπως στην προηγούμενη ταινία ("Insurgent", 2015), έτσι και σε αυτή σκηνοθέτης είναι ο Robert Schewentke σε σενάριο βασισμένο -όπως αναφέρθηκε παραπάνω- στο τρίτο βιβλίο της σειράς "Divergent", της Veronica Roth. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ξαναδούμε τη Shailene Woodley και τον Theo James. Για άλλη μια φορά θα δούμε και τους Miles Teller, Ansel Elgort, Zoë Kravitz και Naomi Watts, ενώ νέα πρόσωπα είναι ο Jeff Daniels και η Nadia Hilker. Η πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται τον προσεχή Μάρτιο, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου