Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πρώτο τρέιλερ για το "The Huntsman Winter's War".


Μετά το όχι και τόσο καλό "Snow White and the Huntsman" (2012), έρχεται το prequel με τίτλο "The Huntsman Winter's War". Το τρέιλερ της ταινίας βρίσκεται στη δημοσιότητα εδώ και μερικές ώρες και φαίνεται πως η Universal θέλει να σώσει την παρτίδα μετά την κάπως αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καθόλου η Χιονάτη στο παιχνίδι, αλλά κατά κύριο λόγο ο Κυνηγός, η αγαπημένη του Sara καθώς και οι δύο βασίλισσες Ravenna και Freya. Το βίντεο μας αποκαλύπτει πως η Freya είναι η Βασίλισσα του Χιονιού και παράλληλα μικρότερη αδερφή της Ravenna, που είναι και η γνωστή Κακιά Μάγισσα της υπόθεσης. Επίσης το μοτίβο παραμένει το ίδιο καθώς γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια ακόμη φανταστική περιπέτεια.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως και την προηγούμενη φορά το τρέιλερ μας προϊδέαζε για μια σχετικά καλή ταινία, οπότε καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι. Σίγουρα, όμως, πρέπει να παραδεχτούμε πως εκεί στη Universal ξέρουν να προμοτάρουν τις ταινίες τους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίμαχο βίντεο.



Η σκηνοθεσία της ταινίας πλέον περνάει στα χέρια του Cedric Nicolas-Troyan με την οποία πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο χώρο. Το σενάριο ανήκει στους Evan Spiliotopoulos και Craig Mazin με τους χαρακτήρες να βασίζονται πάντα σε αυτούς που είχε δημιουργήσει αρχικά ο Evan Daugherty. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κυνηγού θα υποδυθεί για άλλη μια φορά ο Chris Hemsworth, ενώ θα ξαναδούμε ως Κακιά Μάγισσα Ravenna την βραβευμένη με Oscar ("Monster", 2003) Charlize Theron. Από την άλλη νέες παρουσίες αποτελούν η Jessica Chastain με την Emily Blunt. Η πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 22 Απριλίου 2016 χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι σχετικό με τη χώρα μας.

Το τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ είναι το Castle από τη Halsey και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.



Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου