Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτο τρέιλερ για "Independence Day: Resurgence"


Περίπου 20 χρόνια μετά το "Independence Day" ήρθε η ώρα για την πρώτη μικρή γεύση από το sequel του. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας "Independence Day: Resurgence" και όπως φαίνεται οι εξωγήινοι ξανάρχονται!

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω:

Όπως την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα τα ηνία της ταινίας ανέλαβε ο Roland Emmerich. Το σενάριο ανήκει στον Carter Blanchard με το οποίο πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του στο χώρο, ενώ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωσή του έπαιξαν και οι James A. Woods και Nicolas Wright. Οι χαρακτήρες βασίζονται πάντα σε αυτούς που είχαν δημιουργήσει αρχικά οι Dean Devlin και Roland Emmerich. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε για άλλη μια φορά τους Jeff Goldblum και Bill Pulman, ενώ αισθητή είναι η απουσία του Will Smith. Σημαντικούς ρόλους κατέχουν επίσης ο Liam Hemsworth ως Jake Morrison, η Joey King ως Sam, η Maika Monroe ως Patricia Whitmore, καθώς και αρκετοί ακόμα. Η πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 24 Ιουνίου 2016 χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας.

Υπόθεση:
Μετά την πρώτη νικηφόρα μάχη που έδωσε η ανθρωπότητα με τους εξωγήινους, και γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή θα επανέλθουν, όλα τα έθνη συνεργάστηκαν και χρησιμοποίησαν την εξωγήινοι τεχνολογία που ανέκτησαν, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα για την προστασία του πλανήτη. Δεν μπορούσαν όμως να γνωρίζουν τις προηγμένες και πρωτοφανείς δυνάμεις των "αλλοδαπών". Πλέον μόνο η εφευρετικότητα και το θάρρος κάποιον ανθρώπων μπορεί να σώσει τον κόσμο από το χείλος της εξαφάνισης.

Η παραγωγή έχει φτιάξει το site www.warof1996.com όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα γεγονότα της πρώτης ταινίας μέ έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο.

Πηγή: mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου